GREG MACKINTOSH (PARADISE LOST) – Вече няма пари в музикалната индустрия

   В интервю за Metal Road  китаристът на PARADISE LOST говори за влиянието на интернет и цифровата музикална  революция върху  музикалната индустрия. Според  него ,това  до някъде е убило  индустрията като такава. Вече няма достатъчно пари за турнета и промоции. Положителните страни обаче на това  са, че нещата стигат до хората много по-бързо.

Попитан за голямата въртележка от барабанисти в PARADISE LOST, Greg отговаря -”Трудно е да се запази барабанист, те просто изчезват! Първият барабанист все още щеше да е с групата, ако можеше да свири по-добре, но той просто не успя да се справи. С него все още сме добри приятели. Вторият барабанист просто се побърка и се обърна към Бога. Следващият имаше деца и се ожени. В момента сме с Adrian Erlandsson, който мисля, свири с повечето днешни банди. Той е в много банди, но с него е забавно. Полагаме усилия да задържим хората, но просто този начин на живот не е за всеки.

На въпрос – до къде са стигнали с писането на новия албум , Greg споделя, че вече имат написани 8 песни и най-вероятно ще напишат още 4 и може би октомври – ноември ще влязат в студио.

На 20.09.2014г. PARADISE LOST ще свирят в Античния театър в Пловдив, заедно с Филхармоничния оркестър,  с  диригент  Левон Манукян. Събитието се организира от радио Tangra Mega Rock.  През цялата си кариера Левон е направил различни класически трактовки на творби  на MARILYN MANSON, ALICE COOPER, DREAM THEATER, AC/DC, EVANESCENCE, GUNS N’ ROSES, KISS, LED ZEPPELIN, NIRVANA и  JUDAS PRIEST. Работил е също и с бившата вокалистка на NIGHTWISH – Tarja Turunen.

Групата казва: ” Ние сме записали много оркестрирани елементи за последните две десетилетия, много от нашите песни звучат добре с класически аранжимент. Въпреки това, никога не сме имали възможността да свирим с истински оркестър, на живо, така че е много вълнуващо да свирим с Пловдивската Филхармония и то на такова престижно място, като Античния театър.”

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото