GRAVITY CO., OSTAVA, P.I.F. И JEREMY? – БЛАГОТВОРИТЕЛНО ЗА РАЧО!

Четири от най-добрите български групи се обединяват за една обща кауза. GRAVITY CO., OSTAVA, P.I.F. и JEREMY? ще свирят заедно на една сцена на 10-ти април, вторник. Събитието ще се случи в Строежа. Концертът е благотворителен с цел събиране на средства за лечението на спортния журналист Рачо Колев.

 Групите нямат нужда от представяне. GRAVITY CO., OSTAVA, P.I.F. и JEREMY? ще се качат на сцената за четири отделни последователни сета. Началото на концертната част е от 22:00 ч., а вратите на Строежа отварят в 20:00.

 Билети се разпространяват предварително в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 8 и 10 лв. – по преценка на купувача. Входът на място ще бъде 10 лв. Каси – Строежа, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък.

Строежа е правил множество концерти, впоследствие оказали се напълно разпродадени, но точно за конкретния целта и апелите са съсредоточени в нуждата да присъстват максимално повече хора. Все пак, капацитетът на клуба ще бъде спазен – 300 души, като се препоръчва предварителното закупуване на билети!

 Кампаниите в подкрепа на Рачо, свързани със спортни и музикални събития, се случват от месеци и са характерен начин за събиране на средства. За съжаление, последните данни за състоянието на болния не са добри, както и наличността по сметките към този момент. В тази връзка – всяко едно подобно събитие е изключително важно.
Можете да подкрепите Рачо и чрез SMS с текст DMS RACHO на номер 17 777 за Vivacom, Mtel и Globul (1,20 лв. с ДДС).

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото