ГОДЕЖ – metal style

Дългогодишният член на екипа и познат на повечето метъл фенове от почти неизменната си централна позиция на първи ред на всеки голям концерт у нас и в чужбина – Earl Of Black се сгоди. (Тук е момента на всички фенки да вадят кърпичките и да бършат сълзи). Да, новината е ежедневна/нормална/обикновена, достойна за някой жълт вестник, ако разбира се ги нямаше допълнителните обстоятелства.

Съвсем подобаващо за неговия афинитет към концертите, предложението е направено точно от сцената на такова събитие. Разбира се, по време на сет на любимата група на влюбената двойка – AXEL RUDI PELL. И поради простата причина, че скоро няма и не се очертава майсторът на китарните балади да дойде у нас , събитието се е случило в родната (на групата) Германия. На 18.02.2014 в Langen по средата на изпълнението на групата Джони (вокал) извиква съвсем спонтанно приятелите си от България на сцената. Вземайки микрофона Earl задава ВъпросЪТ и подава ПръстенЪТ пред погледа на групата и смаяната публика. След положителния отговор (да не очаквахте друго?!?) окованата двойка се връща на позициите си на първи ред. Маестро Аксел поздравява младите влюбени с баладата Oceans Of Time, като на едно от солата слиза от сцената и спирайки пред тях им стиска ръцете и честити.

Ние от METAL HANGAR 18 им желаем много щастие през трънливия път и да ни/се зарадват с малки метълчета

  1. #1 написан от Денислав (преди 7 години)

    Ееее,браво бе,на това се казва стилно предложение

  2. #2 написан от MadButcher (преди 7 години)

    Нямам думи! Стельо е просто №1 !!!

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото