GOAT SEMEN с концерт у нас

Перуанските дет/блек метъл зверове GOAT SEMEN ще свирят у нас. Това стана ясно след като бе публикуван списъкът с дати от предстоящото им европейско турне „Sit Mors Grata“. Концертът ще се състои на 28-и септември в София. Същевременно бяха обявени и 4 италиански банди, които ще подкрепят хедлайнерите по време на турнето, като на всяка дата ще се изявява една от посочените 4 групи. В първата част от обиколката, в която е и българската дата, перуанците ще бъдат подкрепени от дет метълите DEMIURGON. Останалите банди са: NECROMORBID (black/death metal), BLACK LEGION (black metal) и SUDDEN DEATH (brutal death metal). Към всяка дата ще бъде добавени и местни съпорт банди.
Стана ясно също така, че това не е окончателният списък с концерти, ето защо не е изключено турнето да бъде допълнено с нови дати.

 

Goat Semen 2019

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото