FOLKNROLLPLOVDIVFolk n’ Roll е банда, която непрекъснато се движи и танцува. Те вдигат сцената във въздуха с уникалния си балкански рок.

Издават първия си албум «Fteri» през 2015 г. и почти по същото време излиза техният първи видео клип «Reggae Rumba».

Бандата влиза в 2017-та с новия си сингъл «JAMAICANOS», който изглежда ще бъде следващият им голям хит и издава на феновете им посоката в която се движи предстоящият нов албум!

Folk n’ Roll са група добри приятели, които не могат да дадат име на музиката си или да ограничат тяхната креативност в един стил. Фънк, рок, ска и балкански ритми са смесени и са предложени на всеки един концерт!

Folk n Roll са на балканско турне.

Не пропускайте техните концерти!

Взривоопасна танцувална комбинация от фънк, ска, рок и фолклорни балакнски ритми няма да ви остави безучастни, ако посетите един от двата ексклузивни концерта!

Бандата гостува в града под тепетата на 18 февруари (събота), мястото на събитието е добилият вече слава сред пловдивската публика Club VOID, а началото е от 22:30 ч.

В столицата, легендарният сред почитателите на алтернативна музика клуб Строежа ще приюти момчетата от южната ни съседка на 19 февруари (неделя), началото на събитието е от 21:30 ч.