GEOFF TATE с ново шоу през ноември

Иконичният глас на QUEENSRŸCHE ще зарадва родните фенове!

BGTSC представя: обичаният GEOFF TATE, който ще гостува у нас на 15 ноември в столичния клуб Джой Стейшън! След успешното американско турне на шоуто „The Big Rock Show“ закономерно се появиха и първите европейски дати. На това турне GEOFF TATE изпълнява най-доброто от периода с Queensrÿche, а  на някои от концертите включва и по една класическа песен на Pink Floyd.

GEOFF TATE(Джеф Тейт) е американски певец и автор на песни. Изключителният му успех с  Queensrÿche, и особено с двата албума „Operation: Mindcrime“ и „Empire“ го утвърждават като един от най-големите гласове в метъла. Тейт е класиран в списъка на Hit Parader под номер 14 на класацията „100те велики певци за всички времена“ (“100 Greatest Metal Vocalists of All Time“). Класиран е на престижното второ място в класацията  „That Metal Show top 5“ на хард рок вокалистите на осемдесетте години, а през 2012 печели музикалната награда „Voice in Progressive Heavy Metal“ на списание „Vegas Rocks! Magazine“. През годините той печели и множество други награди и попада в различни престижни класации.

Билети
се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. Ограничено количество промо-билети ще се продават до 30 април, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото