GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE с концерт в София!

GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE на 27 март 2014 година!
BGTSC поканиха в България легендарните групи в зала „Христо Ботев”, София.

Машината за хитове Кай Хансен заедно със своите GAMMA RAY за пореден път избра България за един от малкото концерти в региона. Гостуването е част от EMPIRE OF UNDEAD TOUR 2014 в подкрепа на новия им албум, който се очаква да излезе в началото на идната година. Специални гости на събитието ще бъдат италианските симфо-пауър метъл богове RHAPSODY OF FIRE, които за първи път на софийска сцена ще представят най-доброто от своето творчество!

Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на в сайта на Eventim. Пропуските се продават в момента на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 45 лв.

Очаквайте още подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото