Frost (Satyricon), Decapitated и Soundgarden във „Фрактура“

Vasko & Frost_SatyriconНа 29 септември (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Whitesnake, Insomnium, Leprous и Sonata Arctica.

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Frost (Satyricon) и ще си припомним какви истории разказaха Decapitated за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Soundgarden и репортаж от шведския фестивал “Sweden Rock”.  

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Metallica, Halestorm ще правят кавър на Led Zeppelin, класическата песен ще бъде нa Mr. Big, в “Exotic“ ще бъдат представени Unite, a в рубриката “Live Archive” ще си припомним кадри от гостуването на Tarja Turunen в България през 2010 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Crashdiet, Hammerfall, Ghost и Inflict също ще намерят място в настоящото издание на шоуто. 

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

 

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa   

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото