FROM ASHES TO NEW издават нов албум

from ashes to newFROM ASHES TO NEW  е рок банда от Ланкастър, Пенсилвания, която е създадена през август 2013 година от единия от вокалистите Matt Brandyberry. Името на бандата идва, защото буквално се е преродила от пепелта, като феникс. Членовете й са били заедно през годините в различни групи и не са успявали да пробият.

Matt Brandyberry просто не можел да приеме, че това е края на кариерата му и решил да направи един последен опит, създавайки FROM ASHES TO NEW.

Първоначално бандата е била просто звукозаписен  проект, който се е превърнал в истинска рок фурия, която пори вълните на рок музиката с бясна скорост. През 2015 година момчетата имат няколко успешни турнета с някой от най-известните рок банди в света, сред които са Papa Roach, Five Finger Death Punch, In This Moment, Falling In Reverse, Like A Storm, P.O.D, Atreyu и Hollywood Undead и също така участват в най-големите рок фестивали в света.

from ashes to new - day oneНа 12 ноември 2015 г. FROM ASHES TO NEW обявиха датата, на която ще пуснат дебютния си албум в продажба – 26 февруари 2016 г.

В „Day One“ ще има общо 11 парчета, сред които ще бъдат 4 от най-добрите песни на бандата от Downfall EP. Имената на песните са „Downfall“, „Land Of Make Believe“, „Lost And Alone“ и „Through It All“, към която бандата пусна музикален клип в деня, в който обяви датата, на която ще пуснат албума в продажба.

2016 година се очертава да е една от най-успешните за бандата и Matt Brandyberry, Chris Musser, Tim D’Onofrio, Branden Kreider и Lance Dowdle обещават на феновете си тя да е още по-яка и много по-интересна от предходната, през която момчетата показаха на феновете си колко са луди и талантливи. Уникалното шоу, което те правят, като скачаг в морето от хора с животински костюми на всеки концерт, докато бяха на турне Papa Roach, Five Finger Death Punch и In This Moment им донесе прозвището „Party Animals“.

Те са не просто талантливи, луди и яки те също така се грижат за феновете си и всяка песен, която бандата е написала е написана за да направи всеки по-силен и да го накара вярва в себе си. Текстовете им карат всеки човек да се замисли и никога да не се предава, колкото и труден да е живота му. Момчетата винаги прекарват време с феновете и приятелите си преди и след концертите. За тях всеки един фен е част от „Семейството На From Ashes to New“, защото те обожават феновете си и биха направили всичко за да ги видят щастливи.

Рок бандата FROM ASHES TO NEW има блестящо бъдеще и феновете с нетърпение очакват да видят какво са им подготвили за тази година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото