frankie-banali

 

Барабанистът на QUIET RIOTFrankie Banali, сподели за борбата си с четвърти стадий на рак на панкреаса в следното изявление:

Аз искам да споделя на всички мои приятели и фенове какво се случва с мен и защо пропуснах някои участия тази година. От 17 април аз се боря с четвърти стадий на рак на панкреаса.
Първоначалната прогноза беше доста плашеща. Аз проведох доста тежка битка на раменете си и отне доста усилия, но съм благодарен да кажа, че след няколко кръга химиотерапия и други лечения се подобрявам. Пътят пред мен няма да бъде лесен, но ракът си е намерил достоен съперник и аз мисля да продължа да се боря. Ще ми се да можех да бъда с всички вас на всяко участие на QUIET RIOT, тъй като това е първият път, в който пропускам турне от 38 години.
Моля ви, знайте, че ако можех да пътувам на самолет и да свиря на шоу, нищо друго не би ме спряло. Аз се чувствам много по-добре и по-силен сега.
Аз възнамерявам да свиря на концерта в Whiskey A Go Go в събота, 26 октомври, и да продължа да ходя по турнета с QUIET RIOT през 2020 и се надявам да се видим там. Аз оценявам всички фенове, които подкрепят QUIET RIOT, като идват на нашите концерти, и се надявам, че ще продължите да ни подкрепяте, както и че ще мислите и ще се молите за мен.