fondacia trotoara logo sprei

 Фондация „Тротоара“ с радост Ви представя новия си кратък филм, посветен на една родна група, която макар и с не толкова дълга история, преобърна цялата музикална сцена в България – KHANЪ! Това е бандата, която чрез музиката си успя да обедини всякакви групи от хора и личности пред една сцена. Бандата, която се превърна в символ на българското сред младежта, и станаха техните „българо-пазители на новото време”. Те са олицетворение на младите хора, младия дух, неспирната работа и любовта, с която правят всяко едно нещо. Превърнаха се във вдъхновение, разпространиха своята ЖАР.

 Както знаете, KHANЪ издадоха дебютния си албум, озаглавен „Знамение“, в началото на годината и оттогава не са спирали да го промотират. Това лято момчетата стартираха първото си лятно турне, на което стигнаха до планините, морето и равнината, и се върнаха обратно в сърцето на София. Този кратък филм, който ще видите по-долу, проследява концертния живот на музикантите, както и техните преживявания и емоции на сцената.

 Може да разгледате сайта на „Тротоара“ за да добиете по-голяма представа какви са целите на фондацията и как ги постига. Посетете също така тяхната Facebook страница и YouTube канала им.

KHAN2016