Five Finger Death Punch,Combichrist и Myrath във „Фрактура“

На 7 юни (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Paradise Lost, Jinjer, Pearl Jam и Static X.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Five Finger Death Punch и ще бъде припомнено какви истории разказaха Combichrist за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Myrath и репортаж от американския круизен фестивал “Shiprocked”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Cinderella, First to Eleven ще правят кавър на Bring Me The Horizon, класическата песен ще бъде нa S.O.D., в “Exotic“ ще бъдат представени Buck-Tick, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Saxon в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Eisbrecher, Pop Evil, Klone, DED, New Found Glory и Staffa също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.    

 

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa   

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото