Eufobia с официално релийз парти в The Box на 11 юни

Eufobia ще представят на Официално Рилийз парти новото си издание в клуб the Box София в събота на 11 юни 2011 година. Входът е свободен. Естествено, за група, свиреща толкова често в Румъния, две румънски банди са поканени да се подкрепят групата за това шоу. Kistvaen, група свиреща музика, която определят като “dark depressive black metal”, съществуваща само от 2008 г., но считани днес за една от най-популярните и доказали се румънски метъл банди, и Negative Core Project, относително нова  траш/дет метъл банда, създадена от популярни членове на румънската ъндърграунд сцена. Още две български групи, Mass Grave и Dimholt, твърде добре познати за да бъдат допълнително представяни ще се изявят на сцената тази вечер .
Румънската публика ще има своя шанс отново да чуе Eufobia, тъй като групата вече има вече има няколко потвърдени концерта в страната, в Брашов на 3ти Юни, Букурещ на 4ти юни, на Tattoo & Music Fest в Яш на 5-ти Юни и на OST Mountain Fest на 24 юли.

http://www.youtube.com/watch?v=-DjUS5q1mF8

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото