ESPN ще излъчат EAGLES “Live from the Forum MMXVIII” в неделя вечерта

Концертът на живо и концертният филм улавят категоричното изпълнение от 26 песни, записани във Fabulous Forum през септември 2018 с първите записи на Eagles с Vince Gill и Deacon Frey налично на няколко аудио и видео формата от 16 Октомври.

ESPN ще излъчат концерта на EAGLESLive from The Forum MMXVIII” този уикенд. THE EAGLES прекараха по-голямата част от 2018 на дълго северноамериканско турне, което срещна Don Henley, Joe Walsh и Timothy B. Schmit с Vince Gill и Deacon Frey. Получавайки страхотни отзиви от фенове и критици, квинтетът пристигна във Forum в Лос Анджелис за три напълно разпродадени, възторжено приети концерта на 12, 14, и 15 септември. Открояващи се моменти от трите концерта сега са събрани в новия албум на живо от 26 песни и концертен филм, чиято премиера ще бъде по ESPN тази неделя, 5 -и юли от 8 PM EDT / 5 PM PDT (3:00 ч. бел. Прев.), представена от дългогодишния фен на Eagles, Chris Berman от ESPN.
“Музикалните и спортни фенове бяха изключени от събитията на живо за повече от три месеца. Премиерата на LIVE FROM THE FORUM MMXVIII, този уикенд по ESPN, е подаръкът на EAGLES към феновете им“, каза дългогодишния мениджър на EAGLES, Irving Azoff. Burke Magnus, изпълнителен вице президент програмиране и планиране, казва: “Това е уникална възможност за партньорство с една от най-великите банди на всички времена да се предостави на публиката ново и вълнуващо забавление. Вълнуваме се, че имаме възможността да покажем това значимо събитие.”

LIVE FROM THE FORUM MMXVIII, продукция на Scheme Engine, режисирана от Nick Wickham, е записана на 14 4K камери. Ще бъде налична на 16 октомври чрез Rhino в няколко аудио и видео формата, включително Blu-ray, CD, плоча и стрийминг. Страхотно делукс издание също ще бъде достъпно. Всички заглавия могат да бъдат предварително поръчани на www.eagles.com и www.rhino.com . Улавят се категорични изпълнения на живо на най- известните хитове на бандата (“Hotel California,” “Take It Easy,” “Life In The Fast Lane,” “Desperado”) и любими парчета (“Ol’ 55, “Those Shoes”), заедно с някои от най-големите соло хитове на индивидуалните членове (“Boys Of Summer” на Henley, “Rocky Mountain Way” на Walsh и “Don’t Let Our Love Start Slippin’ Away” на Gill). В странната рок сцена днес EAGLES пазят апел, който минава през поколения и жанр, циментирайки ролята на бандата като постоянни музикални икони. Като най-продаваната американска банда на ’70-те и едни от най-продаваните изпълнители на всички времена, THE EAGLES са продали повече от 150 милиона албума по света, отбелязаха шест #1 албума и оглавиха класациите за сингли пет пъти. Their Greatest Hits 1971-1975 и Hotel California са #1 и #3 са най-продаваните албуми на бандата за всички времена, платинено сертифицирани 38 и съответно 26 пъти. Печелили са чест награди GRAMMY®, включени са в Rock & Залата на славата през 1998 г. през първата им година на избиране и получиха отличието Kennedy Center Honors през 2016 за принос към американската култура.
Дати за турнето “Hotel California” през 2021:

Септември 2021
16 Denver, CO Pepsi Center (Originally Fri, Sep 18, 2020)
18 Denver, CO Pepsi Center (Originally Fri, Sep 19, 2020)
21 Dallas, TX American Airlines Center (Originally Wed, Oct 21, 2020)
24 Phoenix, AZ Talking Stick Resort Arena (Originally Sat, Oct 24, 2020)
25 Phoenix, AZ Talking Stick Resort Arena (Originally Sun, Oct 25, 2020)

Октомври
1 Saint Paul, MN Xcel Energy Center (Originally Fri, Oct 16, 2020)
2 Saint Paul, MN Xcel Energy Center (Originally Sat, Oct 17, 2020)
15 Los Angeles, CA Forum (Originally Fri, Sep 25, 2020)
16 Los Angeles, CA Forum (Originally Sat, Sep 26, 2020)
19 Los Angeles, CA Forum (Originally Tue, Sep 29, 2020)
22 San Francisco, CA Chase Center (Originally Fri, Oct 2, 2020)
23 San Francisco, CA Chase Center (Originally Sat, Oct 3, 2020)  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото