ENTER SHIKARI пуснаха самостоятелен сингъл с ново видео

enter_shikari

Като независима група, ENTER SHIKARI могат да си позволят да пуснат сингъл без предварителна реклама или каквото и да е предупреждение. „Hoodwinker“ е най-новият запис след албума „The Mindsweep“ (2015) и беше представен по брутанското радио BBC Radio 1 преди броени часове.

Вокалистът Rou Reynolds коментира внезапната поява на песента и нейното послание:

Приятно е от време на време да пуснем нещо изненадващо, извън албум. Да го взривим в лицето на аудиторията без никакво предупреждение. „Hoodwinker“ е тази бомба в момента. Това са ENTER SHIKARI, които разгневено наричат вашия бог фалшив. Страхувам се, че е точно такъв. Знам, че си мислите, че всички останали божества са фалшиви и само вашия е истински, но не е така, той също е измамник. Имаме ясни доказателства за фалшифициране и преправяне на записки и документи. Съжалявам, че сме носителите на лошите новини. Все пак се надявам да се насладите на малко гневна музика. Надявам се, че отчаянието и гневът ѝ ще притъпят досаднаите новини.

Видеото в типичния шантав SHIKARI стил е дело на съвместната работа на Matt Farman и самия Rou Reynolds, и е продуциран от… всички. Вижте го тук:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото