EMERGENCY GATE и NOCTIFERIA на 26 октомври в София

Както вече ви съобщихме EMERGENCY GATE и NOCTIFERIA ще свирят в София на 26 октомври. Ето и официалното потвърждение:

BGTSC с удоволствие представя концерта на модерната немска Melodic-Death/Metalcore банда  EMERGENCY GATE, който ще се състои на 26 октомври в столичния клуб «Jet Rock» от 21.00 часа. Посещението е част от “World Infected Tour”, който започна преди около месец и ще продължи почти до края на 2015 година. “Infected” e и очакваното име на новият  студиен албум, който трябва да излезе на 26 септември тази година. Бандата нашумя последните години със силните си концептуални албуми, а новият «прочит» на парчето „What Is love“, който направиха преди няколко месеца заедно със създателя му Haddaway ги превърна в едно от най-интересните имена за летните фестивали тази година . Познаваме ги от гостуването им с Kreator преди 5 години.

Специални гости на събитието ще бъдат словенските екстремисти NOCTIFERIA, чийто студиен ментор е любимият ни Peter Tagtgren. Industrial/Black/Death Metal примесени с етно елементи правят музиката на тази балканска банда особено интересна и лесно смилаема. Групата е споделяла сцена с Hypocrisy, Pain, In Flames, Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Mayhem и много други големи имена на екстремната сцена. Гостуват за 4ти път в България!

Билетите за концерта ще на редовни цени от 20 лева и ще се продават от 26 МАЙ в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg Също така и онлайн на www.bgtsc.eu/emergencygate

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 25 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването още подробности!

  1. #1 написан от tedo (преди 6 години)

    Само да отбележа,че лично съм ги гледал два пъти в България .Ако не се лъжа имат и още един концерт.Говоря за Noctiferia.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото