ELUVEITIE, INFECTED RAIN и AD INFINITUM с общ концерт у нас

BGTSC представя: Концерта на швейцарските метъл пионери ELUVEITIE, който ще се състои на 9 февруари 2025 година в столичния клуб „Джой Стейшън“. Събитието е част от дългоочакваното турне „ÁNV RISING – EUROPE PT I“, което ще започне да наелектризира сцените в Европа от началото на 2025 г.

Девет години след напълно разпродадения концерт у нас ELUVEITIE се завръщат отново и този път водят със себе си молдовската метъл сензация INFECTED RAIN и модерната метъл мощ AD INFINITUM, две групи, които бързо се издигнаха на метъл сцената.

ELUVEITIE са една от водещите фолк-метъл банди в света. Известни са с  уникалния начин, по който смесват мелодичен дет метъл и традиционна келтска музика. Неизменно пленяват публиката по целия свят с богатото си музикално наследство и динамичните си концертни изпълнения. След успеха на покрепения  от критиката албум „Ategnatos“ и последните сингли „Aidus“ и „Exile Of The Gods“, Eluveitie са готови да донесат поредното незабравимо изживяване на феновете си у нас.

Фронтменът на ELUVEITIE Chrigel Glanzmann коментира: „Изключително сме  развълнувани да споделим отново музиката си с нашите фенове. Турнето ÁNV RISING – EUROPE PT I’ не е просто поредица от концерти, това са вечери за празнуване на доброто, с което всички заедно преживяваме трудностите!“

INFECTED RAIN, родом от Молдова и добре познати на родната публика с мощните си енергични изпълнения и уникалното сливане на метъл жанрове. Водени от харизматичната вокалистка Lena Scissorhands, групата направи фурор  с последния си албум „TIME“, който демонстрира еволюцията на групата и показва смелите им експерименти в музикалната сфера.

AD INFINITUM са предвождани от всестранно развитата и завладяваща вокалистка Melissa Bonny. AD INFINITUM бързо натрупаха последователи с зисканото си модерно звучене, подчертано в последния албум „Chapter III: Downfall“. Музиката им съчетава тежки рифове, оркестрови аранжименти и завладяващо красиви вокали, обещаващи завладяващо концертно преживяване.

Концертът на ELUVEITIE, INFECTED RAIN и AD INFINITUM обещава вечер  изпълнена с много енергия, заплетени музикални истории и празник на разнообразните жанрове в метъла.

Билети ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg от 10:00 часа на 7 юни, петък. Промо-билети ще се продават до 9 юни, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото