Само след Екофест Копринка 2016няколко дни започва шестото издание на “Еко Фест Копринка“. Тази година той ще се проведе от 30 юни до 03 юли. В духа на фестивала и тази година организаторите от “МЦР-Взаимопомощ“ добавят по нещо ново към програмата, а именно посрещането на July Morning на язовир “Копринка“.

 Четирите дни на фестивала включват различни еко-дейности, палатков лагер, доброволци от цяла Европа, айляк хамак и музика под звездите. За всеки, избрал да посрещне първия юлски изгрев на стените на язовир “Копринка“, ще свирят група INSPIRATION и небезизвестните SEVI със своя мелодичен хард рок звук и красива вокалистка в лицето на Светлана Близнакова.

 На 01 юли (петък вечер) като за края на работната седмица, проектът “Вокализирай това“ очаква всички посетители. Антонио Дачовски, RÀDÉ, Gabsy – това са само част от лицата, допринасящи за специфичното звучене на изпълнението.

 За втори юли, когато е последната вечер от “Еко Фест Копринка“, организаторите на фестивала ще посрещнат всеки с бандите OVERHOOK (alternative rock), SIDE BOOB PROJECT (nu metal) и BONEDUST (death metal).

 Носете палатки, храна и своето добро настроение!