DREAM COMPANY – взрив от положителни емоции в JOY STATION

DreamCompany_06За първи път се сблъсках с явлението DREAM COMPANY преди 4 години, когато бе първото им посещение у нас. Изключително много се зарадвах, когато разбрах, че Joy Station дават отново възможност на Българската публика да се наслади на тази група. За всички, които не знаят, DREAM COMPANY са италианска трибют група, която изпълнява песните на BON JOVI.
Истината е, че тези момчета са страхотни професионалисти. Бях приятно изненадана да видя колко много хора наистина им дадоха шанс и дойдоха да видят изпълнението им. Вярвам, че едва ли има разочаровани. Групата направи една вечер на множество силни изпълнения. Концертът продължи 3 часа без прекъсване, изпяха 24 парчета, а публиката припяваше с тях.
Не знам как се описва с думи едно толкова заредено с позитивизъм, добро настроение и страхотна музика събитие. То трябва да се види, да види човек със собствените си очи как хората се превръщат в един глас и пеят любимите си песни, пригласяйки на Giulio Garghentini и групата. Скоро не бях виждала толкова много усмихнати хора на едно място, които истински се забавляваха и наслаждаваха на добрата музика.
Самият факт, че визията на Giulio се доближава доста до тази на Jon Bon Jovi, както и качеството на музиката им, допринесе много за създаването на едно усещане за голям и силен концерт, макар и да не бяхме на стадион. Момчетата имаха всичко, сценично присъствие, страхотен контакт с публиката и много усмивки за нас. И макар да ми липсваха изпълненията им на Dry County и Santa Fe, не можах да усетя разочарование, просто една широка усмивка и едно усещане за страхотно прекарана вечер. DREAM COMPANY се раздадоха на 100% за публиката и ние се раздадохме за тях. Преди да ви запозная със сет листата им, ще завърша с един цитат взет от събитието във Facebook:

Рокът, който Bon Jovi правят винаги е бил за комуникацията, както е и както винаги ще бъде.

В крайна сметка това е музиката като цяло и DREAM COMPANY го доказаха снощи на сцената на Joy Station.

Setlist

1. Lay Your Hands On Me
2. Born To Be My Baby
3. I’ll Be There For You
4. Keep The Faith
5. Have A Nice Day
6. Bed Of Roses
7. Bad Medicine (mixed with Pretty Woman)
8. Its My Life
9. One Wild Night
10. Wanted Dead Or Alive
11. Someday I’ll Be Saturday Night
12. Always
13. Livin’ On A Prayer
14. You Give Love A Bad Name
15. These Days
16. Blood On Blood
17. Thank You For Loving Me
18. Runaway
19. I’ll sleep when I am dead
20. In These Arms
Бис
21. Rise Your Hands
22. Never Say Goodbye
23. In And Out Of Love
24. Its My Life

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото