Днес е финалът на OSTRING BATTLE BULGARIA 2017

OSTRING BATTLE BULGARIA 2017Конкурсът OSTRING BATTLE BULGARIA 2017″ се проведе на 25-ти и 26-ти март, 2017 г. в столичния клуб Live & Loud. Вече са ясни имената на двамата победители – рапкор групата BADCAST и ‘nu-metal-dumb-rock’ музикантите от DUMBFOUND.

Двете банди ще премерят сили отново на днешния ден – 27-ми март. Така ще се излъчи националният победител, който ще участва в международния финал в Румъния, където ще бъде обявен и финалистът от конкурса OSTRING.

Голямата града от конкурса ще бъде връчена на победителя в международната фаза и ще представлява място в програмата на най-големия фестивал в Румъния – „Metalhead Meeting”. Класираните на 2-ро място ще получат като награда място в програмата на Rock’N’Iasi.

Пълният правилник и условия можете да прочетете тук.

OSTRING BATTLE BULGARIA 2017 ще се проведе с подкрепата на Music Division

Вратите на клуб Live & Loud отварят точно в 20:00 ч.

  1. #1 написан от Stefan (преди 3 години)

    Не мога „най-големия фестивал в Румъния – „Metalhead Meeting” това е страшна глупост! Стегни се не пОши преди да пишеш новина тип #шок и #боНба Metalhead Meeting е як фестивал, но нито е най-големия в Румъния, нито е голям по-европейските стандарти.
    ПП:
    Най-добре си редактирай текста като разкараш това „най“ и изтрий моя коментар.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото