На 25.06 (събота) в столичния бар “Тънка червена линия” ще забият бадните Dishonored и Triple Treat, които ще закрият клубния сезон и ще открият лятната вълна от емоции с приятни авторски напеви (и добре познати кавъри).

Triple Treat са банда, с характерно алтърнатив, блус и фънк звучене, което може да ви накара не само да не слезнете от дансинга, а и да клатите глави на мощните припеви на Алекс Младенов, известен в ъндърграунд сцената като Alex Leafy, звучащи на фона на раздиращи въздуха китари и жици. Бандата определено ще ви изкефи и с хумористичните си сценични “пърформанс”-и, така че не пропускайте да ги видите и чуете в “Тънка Червена Линия”.

Dishonored са ветерани в ъндърграунд сцената и ще бъдат главни виновници за погото и тъжните емоции на 25-ти юни. Албумът им “Aminds” излиза през недалечната 2020-та година и се характеризира с разнообразие от тежки рифове, мелодични и запомнящи се припеви, технични композиции, но и силна неподправена емоция. Тяхната стихия ще ви помете и физически, защото момчетата обичат да скачат и да се раздават на сцена, но и душевно. Определено ви очаква пълна програма духовен катарзис осигурена ви от момчетата от Dishonored.

Мястото е бар “Тънка червена линия”

Денят: 25.06

Отваряне на врати: 18:00

Начало: 21:00

Вход: на шапка