Белгийските хеви метъли DEVIL’S BARGAIN представиха чисто нов видеоклип с текст. Видеото е към парчето „No Return“ и може да го гледате чрез плейъра по-долу. Композицията е част от предстоящия втори дългосвирещ албум на бандата „Visions“, който трябва да се появи на пазара на 9-и май. Ето какво споделят от групата:

„Visions“ се появява в изключително подходящ момент. Идеята му е да покаже различни начини за това как бихме се чувствали и държали в миговете преди настъпването на края на света.

DEVIL’S BARGAIN са създадени през 2013 г. от китариста Jurgen Van Poppel и басиста Dirk Poppe. Въпреки, че имат немалък опит в жанра, им отнема известно време, докато намерят подходящите музиканти. През 2016 г. съставът е оформен и групата започва своето пътешествие по сцените, изпълнявайки основно авторска музика. Първоначално песните са написани за 1 китара, но впоследствие музикантите решават да ги пренапишат за 2 китари, за да добавят повече мощ и хармонии. През 2017 г. към групата се присъединява още един китарист, след което бандата влиза в студио и записва дебютния си албум „Deal with the Devil“, който излиза през 2018 г. Като основни влияния музикантите посочват IRON MAIDEN, JUDAS PRIEST, HELLOWEEN, ICED EARTH, ACCEPT и др.

DEVIL’S BARGAIN са:
Arthur Melchior Pagliarini – вокали
Juan Carlos Galdos – китари
Jurgen Van Poppel – китари
Dirk Poppe – бас
Nico Laureys – ударни

devilsbargain Съдържание:

Sewer Rats
Endless Fight
No Return
Devil’s Bargain
Sign of the Times
Your Disposal
Symphony of Silence