OtherSideСпециално интервю с Dan Swanö (NIGHTINGALE, екс-EDGE OF SANITY). Ивайло „MadHamish“ Александров („Rawk’n’Roll“) за концерта на BLACK BOMBAIM и SATIVA на 21 януари в София. КОНТРОЛ с мини клубно турне в България в края на януари – разговор с Огнян Кьосовски. Васил Райков за кампанията на ODD CREW в „IndieGoGo“ за набиране на средства за записите на четвъртия албум на групата, както и за новото демо на групата „Lay On Me“. Николай Васев („Death Metal Bulgarian Fans“) за втората част на „Death Metal Bulgarian Fans Free Compilation“.

В предаването ще звучи музика на: SYLOSIS, NITRO, SCANNER, DELAIN, DAST, INSPELL, ANGRA, BLEAK REVELATION, TWISTED SISTER, THE CROWN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.