DEPECHE MODE представиха видео към сингъла “Going Backwards”

DM_CD CoverПризнати като едни от най-големите майстори при визуализирането на музиката си, DEPECHE MODE отново са сред пионерите в използването на най-новите технологии. Бандата представи новия си видеоклип към сингъла “Going Backwards”, заснет с иновативната технология във формат 360-градусово видео, което може да се гледа онлайн тукРежисьор на видеото е Тимъти Саченти, известен с многопластовия си фотографски стил, който поставя групата в едно стилизирано и пълномащабно визуално приключение.

В подкрепа на “Going Backwards”, DEPECHE MODE издават и специален сингъл проект в дигитална версия само, който включва албумната версия на песента и лайв запис от Highline Sessions“, част от самия видеоклип. “Going Backwards” аудио проектът е наличен тук.

Going Backwards” е един от ключовите сингли в новия албум на групата –Spirit“ – четиринадесетият студиен албум в дискографията на DEPECHE MODE. Продуциран от Джеймс Форд отSimian Mobile Discoалбумът дебютира на No. 1 в редица държави по света включително в Германия, Франция, Италия, Полша, Белгия, Швейцария, Австрия, Португалия и Дания. Spirit“ дебютира и в Топ 5 в 15 страни, сред които Великобритания и САЩ. У нас албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио Z-Rock. Албумът е наличен в най-големия ни музикален онлайн магазин www.musicmall.bg тук: CD стандартна и делукс; винил.

Depeche Mode, New York 2Групата в момента е на турне в Европа като част от световната им обиколка, а интересът към Global Spirit Tour 2017/2018 е огромен. Турнето стартира през май 2017г. в Стокхолм (Швеция) и ще приключи на 27.03.2018г. в Сао Паоло (Бразилия). DEPECHE MODE стана и първата група в света с разпродадени четири поредни концерта в легендарния амфитеатър в Холивуд – Hollywood Bowl –  също част от турнето на 12, 14, 16 и 18 октомври. След европейската обиколка на групата по най-големите стадиони на Стария континент, турнетоGlobal Spirit Tour продължава през август в САЩ с 30 концерта, за да се върне през есента отново в Европа, последвана от Латинска Америка през пролетта на 2018 г.  ТурнетоThe Global Spirit Tour“ има всички шансове да подобри рекордите по продажба в индустрията, тъй като до момента са продадени над 1.5 МИЛИОНА билета. Най-близо до България, турнето минава през северната ни съседка Румъния, където концерта ще се състои на 23-ти юли в Клуж-Напока.

Новият албум Spirit“  излезе в дигитален формат и на физически носител на 17/03. На физически носител е в следните версии: стандартна (1-CD) и в специална 2-CD делукс версия, включваща книжка от 28 страници и ексклузивни снимки на групата заедно с 5 ремикс версии, създадени от Mode, Matrixxman и Kurt Uenala и събрани под името ‘Jungle Spirit Mixes’.  Винил версията на албума се издава в двойна винилова плоча (2-LP/180) и съдържа стандартната версия на албума със специален дизайн, гравиран чрез офортна техника на ‘В’ страна на втората плоча. 

 Spirit (STANDARD):

Going Backwards               

Where’s the Revolution                                  

The Worst Crime                               

Scum                      

You Move                             

Cover Me                             

Eternal                                  

Poison Heart         

So Much Love                      

Poorman              

No More (This is the Last Time)                                    

Fail   

 Spirit (DELUXE):

DISC 1

Going Backwards               

Where’s the Revolution                                  

The Worst Crime                               

Scum                      

You Move                             

Cover Me                             

Eternal                                  

Poison Heart         

So Much Love                      

Poorman              

No More (This is the Last Time)                                    

Fail           

DISC 2 – Jungle Spirit Mixes

Cover Me (Alt Out)                         

Scum (Frenetic Mix)        

Poison Heart (Tripped Mix)       

Fail (Cinematic Cut)                        

So Much Love (Machine Mix)      

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото