DASH THE EFFORT ще бъдат специални гости на JINJER

jinjer-final-poster-2017Бандата е създадена през 2011 и с издаването на дебютното си ЕР “Polar dawn” затвърждава името си в българската ъндърграунд сцена. Dash the effort са първите българи, стъпили на сцената на Wacken Open Air след като печелят конкурса тук през 2015. Там те свирят с банди от ранга на Suicide Silence, Breakdown of Sanity и Combichrist. Свирили са на еднa сцена също така и с Unearth и Blind Guardian при тяхното гостуване в България.

Концертът на Jinjer и Dash The Effort ще се състои на 5-ти март в клуб Live & Loud в София, ул. Позитано №8. Билетите са в продажба в мрежата на eTicketsMall и онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 14 лв., а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба на цена 15 лв. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото