DARKTHRONE издават албум през октомври

Норвежките блек метъл законодатели DARKTHRONE обявиха поредния си студиен албум „Astral Fortress„. Той ще излезе на 28ми октомври, чрез Peaceville Records и вече може да бъде поръчан на сайта на лейбъла.

Този нов студиен опус, е се явява като продължение на миналогодишното издание „Eternal Hails„, резултат на последователния и непрекъснат процес на писане на DARKTHRONE от няколко години.

Tracklist:

1. Caravan Of Broken Ghosts
2. Impeccable Caverns Of Satan
3. Stalagmite Necklace
4. The Sea Beneath The Seas Of The Sea
5. Kevorkian Times
6. Kolbotn, West Of The Vast Forests
7. Eon 2

В неподражаемия си стил, Фенриз зарадва феновете си с видео анонс, който можете да видите тук:

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

    Обичам ги тия норвежци.Преминах и приех всичките им стилове трансформации.Даже съм си писал хартиени писма с Фенриз и съм му фен.Както като музикант,така и като метъл фен и колекционер Фенриз винаги е бил Важна личност в Нашият Свят…Респект към него за това,че „дълбае“ в ъндърграунда и дава гласност на тотално неизвестни актове.Но си мисля от доста време,че и той малко „мръдна“,е не като Абат,но все пак….Но това няма значение,DARKTHRONE СА КУЛТ!!!…И Фенриз добре,че скача на „писалките“ редовно и броди в горите,че да му проветряват главата…F.O.A.D…Брей,че ми е ТЪМНО…

  2. #2 написан от Georgio (преди 1 година)

    Фенриз наистина е един от най-колоритните образи изобщо в метъла. И знам, че всеки ден слуша нова музика, което го превръща в ходеща енциклопедия.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото