CRADLE OF FILTH тръгват на турне с BEHEMOTH и двама сесийни китаристи

Китаристите Paul Allender и James McIllroy ще пропуснат европейското турне на Cradle of Filth, в което те ще си делят хедлайнерското място с Behemoth. Поради „извънредно важни семейни ангажименти“ и “ сериозна операция на шията“ двамата китаристи ще бъдат заменени съответно с Ashok (Root, Inner Fear) и Richard Shaw (Emperor Chung, NG 26).

По този повод Dani „Filth“ е дал изявление в, което с „дълбока тъга“  е обяснил, че двамата китаристи няма да придружат Cradle of Filth на турнето им с Behemoth поради „нещастно стечение на обстоятелствата“. Ето какво още е споделил Dani:

 

 

 

 

 

 

Не искахме да отменяме турнето толкова късно. Особено след като над нас все още виси тежкият камък на отмененото ни турне в Щатите. Ето защо останалите от групата, заедно с мен и мениджъра ни решихме да поканим за заместници двама приятели, които са запознати с материала на Cradle. Така ние ще можем да проведем турнето до краж, като началото му е другата седмица.“

 

 

 

През 2014 г. се навършват 20 години от излизането на историческия дебютен албум на Cradle of Filth „The Principle Of Evil Made Flesh“, който излезе чрез лейбъла Cacophonous. По този повод групата е подготвила още интересни неща за феновете, включително и издаването на първите комикси за Cradle of Filth, двоен диск с най-добрите им композиции, както разбира се и много турнета.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото