COVERS NIGHT в бар The Black Lodge утре

На 16 май (четвъртък) в The Black Lodge ще имате шанса да чуете парчета, които не сте подозирали, че могат да прозвучат в бара – хитове на Pink Floyd, The Rolling Stones, Depeche Mode, Billy Idol, Sex Pistols и дори Beach Boys и Abba. Да не забравяме любимата на всички Britney Spears! Разбира се, всичко това в подходящ за концепцията на заведението аранжимент в рамките на специална вечер, посветена на кавър версиите. Изпълнителите ще варират от имена като Helloween, W.A.S.P., Megadeth и Anthrax до Children Of Bodom, Dimmu Borgir, Benediction, Six Feet Under и още много други. Няма да останат пренебрегнати и преработките по безсмъртни метъл класики. Там ли сте?
Началото е от 21:00 ч., вход – както винаги свободен. Един от посетителите в бара ще бъде награден чрез традиционната томбола на заведението.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото