COOL DEN с видеоклип към песента „Игра на живот“

София, 12 август 2022. След кратка почивка, момчетата от COOL DEN са готови с още един видеоклип към една от най – силните и въздействащи песни от втория им албум – Игра на живот.

Песента хвърля светлина върху начина, по който човешките същества преминават през живота си като на сън. Тя е вид призив да си напомним за преходността и да се опитаме да бъдем съзнателни във въртележката на живота – да се опитаме да открием истински трайни ценности, пуснали корени дълбоко в малките добрини, които всеки от нас е способен да направи за другите.

Зад заснемането на клипа отново седи екипа на Студио разказ с изпълнителен продуцент Мария Цветкова, а режисьор на видеото е Петър Тухчиев. Видеото се заснема отново с подкрепата на Национален фонд Култура, както и на Four Elements.

Освен с поредния видеоклип, момчетата от групата пускат и първата си крафт бира – „Cool Den – Риба бира“, която ще представят официално на 20 август в Пловдив

В края на лятото Cool Den, обещават да реализират още едно видео, а най – скоро можете да видите Cool Den на живо:

19 август Open Buzludzha 2022

20 август Пловдив – COOL DEN CRAFT BEER OPENING

26 август Dolna Malina Open Fest 2022

27 август Shake that Хълм  

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на COOL DEN и в Youtube канала на групата!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото