COOL DEN представят нов летен сингъл с концерт

Песента е на български език и ще звучи за първи път на живо на 3-и юни в събота, в летния клуб Строежа!

Младежите от COOL DEN представят ново лятно супер весело парче „I’am ready“.  Парчето си има и подобаващо забавен видеоклип, в който участват над 30 приятели на групата и други артисти от българската алтернативна музикална сцена. Сред звездите във видеото са Кубрат от „Спални Места“, Даниел Стайков и Калоян Паунов от „The Lefties“, Анна-Мария Въртовска, чудесният екип на бар Безкрай, много приятели на COOL DEN, както и самите те. Идеята за видеото е на фронтмена на бандата Никола Симеонов, който влиза съвсем наистина и в роля на негов режисьор. 

„Песента е с много закачлив ритъм, има особено шеговит характер и се надяваме с нея да развеселим хората, да ги накараме да се отпуснат и да се отдадат на танци и забавления. Спокойно можем да кажем, че тя е един съвършен саундтрак към настъпващото лято“, споделя Никола.

Песента ще звучи за първи път на живо в съботния летен концерт на бандата – в летния клуб Строежа, на открито.

Бандата е в състав – Никола Симеонов (вокали, китара), Ивайло Петров (вокали, китара), Васил Андреев (бас) и Теодор Чирпанлиев (барабани). Бандата се събира през пролетта на 2018 г. след като Ивайло и Никола се срещат на „Витошка“, където Никола се изявява като уличен музикант. Скоро след тази „съдбовна среща“ е и първата им изява на живо, вече в пълен състав, навръх Никулден.

Досега имат издадени 2 студийни албума, а вече се задава и третия на хоризонта. Концертите им винаги са супер весели и енергични, а доброто настроение е гарантирано. Лириките в песните им идват „от човека – за човека“, което силно отличава групата от всички останали и не е никак трудно човек да им стане фен още „на първа среща“.

Чуйте още от COOL DEN – „Знам„, „Молец“ и „Характер„.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото