CHARIOTS OF THE GODS с двама по-малко

След края на турне в родната Канада и посещение в гореща Куба, мелодичните трашъри Chariots of the Gods обявиха, че се разделят с вокала си Renaud Jobin и барабаниста си Richard O’Neil. Официалното изявление:

Може би някои от вас вече са разбрали – Chariots of the Gods се сбогуваха с двама от членовете си. Renaud Jobinand и Richard O’Neil вече няма да работят с нас. Не можем да отречем, че те допринесоха много за развитието ни. Пожелаваме им късмет и успехи в бъдещите им начинания, обещаваме, че ще ги подкрепяме по пътя им занапред.
Но, хора, усмихнете се: това НЕ е краят за Сhariots of the Gods! Продължаваме нагоре през тези трудности и ще се възстановим напълно, за да се завърнем по-силни. Дори имаме големи новини за вас!
Още веднъж благодарим на всичките си фенове и приятели и се надяваме, че ще останете такива. С новите попълнения ще започне и нова ера за групата.
Благодарим на Renaud и Richard, че бяха с нас.
Следва продължение!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото