Chaplin’s Dream обявиха, че утре започват да работят по своя първи дългосвирещ албум. Ето и съобщението, което с което се обърнаха към феновете си във фейсбук:

С радост Ви съобщаваме, че на 21-ви октомври започваме работа по първия си албум. До нас ще е Константин Райдовски, който е работил с Jeremy?, Hayes & Y, Saint Electrics, Мирослав Иванов, Теодосий Спасов и много други артисти. Повечето си време той прекарва като звуков инженер в Студио 2 на БНР. Същевременно стартираме и своята кампания в PledgeMusic. Всички, които обичат рока са добре дошли да се включат като направят своята предварителна поръчка. Предлагаме и допълнителни благинки, само на един клик разстояние!

На ‘пледжърите’ си, музикантите предлагат диск с автографи, тениска или комбинация от двете. Повече за самата кампания ще намерите на линка по-горе.

Припомняме Ви, че по-рано тази година групата пусна свое мини издание с четири парчета, наречено Chapter I. Тук можете да намерите нашето ревюто на диска, както и интервюто ни с Ивайло Тодоров.

 

Chaplinsdream