Matt Tuck от BULLET FOR MY VALENTINE с изпълнение по земя, въздух и вода

Вокалистът на британските метъл титани BULLET FOR MY VALENTINE е главна роля в новото видео, което Secret Compass са заснели за поредицата на Jägermeister Ice Cold Gig.

Tuck въвлича себе си и трима негови приятели на невероятно приключение. Действието се развива в Лингенфьорд, Норвегия, на около 330км от Арктика. Целта е вокалистът да свири на китара и да пее докато е във въздуха, след това във вода и после на земя. За целта, първото им приключение е скачане от хеликоптер, след което веднага се качват на скоростна моторна лодка и продължават бутиковото представление във водата. За финал Matt и компания се качват на шейни, теглени от кучета.
Цялото видео е съпроводено от коментарите на участващите. Matt споделя следното:

Свирил съм на най-големите сцени с най-добрите групи в света. Било е невероятно. Но като единично преживяване, това беше ултимативно. Това, че имах възможност да взема няколко от най-добрите си приятели с мен беше прекрасно.

Matt е взел своята доза адреналин, а българските фенове на BULLET FOR MY VALENTINE могат да получат своята на 13 август, когато групата ще излезе на сцената на фестивала Summer Chaos в Бургас. Очаквайте още новини за събитието от Metal Hangar 18.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото