Броени дни остават до концерта на завръщането R.o.b.t.F.

RobtF_rehearsal_sept2019Броени дни остават до концерта на завръщането R.o.b.t.F. Силни дръм енд бейс вибрации са обладали репетиционната и любимите Eco Teleporter-звуци добиват все по-живи и оглушителни честоти.

Въпреки че групата не беше активна повече от седем години, с изключение на краткото събиране през 2017-а, по случай феста „В памет на Църо„, интересът и обичта на феновете към нея остават все така силни.

Затова когато в началото на годината лейбълът Goa Galaxy излезе с идеята да домакинства такова събитие през есента, тя беше веднага приета от действащите членове на R.o.b.t.F, въпреки перманентната им заетост с други проекти.

При новината за активизирането, към групата цяло лято валяха предложения за участия на фестивали и концерти, но те отклониха всичките, макар и не без съжаление, с намерението да излязат напълно подготвени, чак на това специално шоу.

Така в събота, 28 септември, на сцената в Mixtape 5 отново застават един до друг Здравко „ZZ“ Минев – клавири и програминг; Добрин Филипов „Малкия“ – китари и Димитър Василев „Нуфри“ – вокал. Столчето на непрежалимия Църо достойно заема Петър Александров „Пепсъна“. Те са подготвили нови версии на най-обичаните парчета на R.o.b.t.F като: Green Level, Groovybonecrusher, Aerostar, One and Only и мн. др. Ще има и чисто ново парче, което е станало толкова яко, че по всичко личи, че няма да е последно за групата.

В допълнение, по щастливо стечение на обстоятелствата, преди няколко месеца от Щатите се завърна и вторият вокал, Огнян Драндийски „O.J.“, с който проектът действа от 2007-а до 2012 г. и той също ще се включи с две парчета, за да бъде реюниънът пълен.

Идеята зад това събитие е да хвърли мост между поколенията и стиловете, на различни разклонения в електронната музика. Ето защо, след дръм-енд-бейз мелачката, поднесена от R.o.b.t.F със силна фънк и рок вибрация, в техния неповторим фюжън маниер, във втората, парти част на вечерта зад пулта последователно ще се сменят четирима ди-джеи, с разнообразни сетове в психеделичния транс, които ще забавляват маниаците чак до сутринта.

Програма на събитието:

22:00 – Отваряне на вратите

22:30 – R.o.b.t.F

00:00 – Psytrance парти: OGO, GOADelic, Slimec, Mysticophonia

 

Информация във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото