BRKOVI в „Маймунарника“

Пънк-фолк атракцията на Загреб, неудържимата машина на живо – Brkovi – идват в Маймунарника в събота, 24 август 2024 г., като част от купона по случай 20-годишнината от създаването на групата.


Brkovi (в превод „Мустаците“) съществуват от 2004 г, но с идването на вокалиста Shamsa69 (Ведран Пехар) през 2007 г. те започват буквално от нулата. Shamso69 е автор на по-голямата част от техните песни, като създава изцяло нов стил, наречен от самите тях ​​„PunkFolkWellness“. Именно това е заглавието на първия албум, чието издаване през 2009 г. поставя началото на успеха на бандата. Дотогава никой не е свирил народна музика по такъв начин, смесвайки я предимно с пънк и рок, а от време на време и с метъл и реге.
В целия регион и извън него Brkovi ще изнесат поредица от концерти, отбелязвайки две десетилетия от съществуването си, а голямото турне започна с разпродадени концерти в Любляна и Риека.
Концерта на 24.08 ще открият Cool Den, за които това ще е първо участие в София след представянето на албума им през юни.
Билети на цена от 30 лева влизат в продажба от 15.05.2024 г. в мрежата на EpayGo.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото