Британците SONIC BOOM SIX пристигат за клубно шоу тази събота, 6 октомври. Концертът е изненада за българските фенове и е организиран в рамките на тази седмица. Събитието ще бъде в Строежа и е подкрепено от ирландското уиски Kilbeggan.

 SONIC BOOM SIX са петчленна банда от Манчестър. Kerrang определя стила им като хибрид от ска, поп, грайм, дъбстеп, пънк и метъл.Влияние върху музиката им оказват групи като The Specials, The Streets и Public Enemy, а вокалистката Laila Lazer K е чест гост в турнетата на американците Reel Big Fish, където помага при дамската част от песните. През последните шест години SB6 обиколиха Великобритания, Европа, САЩ и Япония и израстнаха до едни от популярните нови лица на Острова.

 Концертът на SONIC BOOM SIX тази събота в Строежа е предвиден да започне в 21:30. Вратите на клуба отварят в 20:00. Билетите са на цена от 10 лв. и се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit. Препоръчва се предварителната покупка, тъй като броят на билетите е ограничен до 250.