BRING ME THE HORIZON изненадаха с нов албум

Британската рок група Bring Me The Horizon издава дългоочаквания си нов албум “NeX GEn”. Той е продължението от поредицата POST-HUMAN, която предстои да бъде разкрита и в която групата се разширява както в музикален, така и в концептуален аспект, а вокалите на Oli Sykes са най-мелодичните му досега.

Първата част от поредицата POST-HUMAN, Survival Horror, е записана по време на пандемията през 2020-та, почти изцяло дистанционно, и се опира на тежката страна на групата, за да изрази чувствата на гняв, страх, празнота и отчаяние. Но за NeX GEn вокалистът Oli казва, че се търси нещо по-обнадеждаващо и по-позитивно. Под повърхността на албума има толкова много неща, които могат да се разкрият за тези, които могат да ги забележат.

„Това е истински концептуален албум, с пълен разказ, който е свързан с първия запис, но концепцията е скрита и заровена“, разкрива групата. „Някои хора няма да се заинтересуват, но за други може да бъде като книга за самопомощ. В нея има много неща, някои от тях са съвсем ясни, но много от тях са загадъчни и скрити. Хората ще трябва да го разберат.“

Bring Me The Horizon влязоха в 2024 г. с експлозивен старт, след като свирят пред повече от 140 000 фенове в Обединеното кралство и Ирландия по време на най-голямото си турне, а на 26-ти юли ще дойдат за първи път в България и ще бъдат хедлайнъри на Hills of Rock 2024, Пловдив.

TRACKLIST

 1. [ost] dreamseeker
 2. YOUtopia
 3. Kool Aid
 4. Top 10 staTues tHat CriEd bloOd
 5. liMOusIne ft AURORA
 6. DArkSide
 7. a bulleT w- my namE On ft Underoath
 8. [ost] (spi)ritual
 9. n/A
 10. LosT
 11. sTraNgeRs
 12. Rip (duskCOre RemIx)
 13. AmEN! (feat. Lil Uzi Vert & Daryl Palumbo of Glassjaw)
 14. [ost] puss-e
 15. DiE4u
 16. DIg It
 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото