Bobby Blitz (OVERKILL) със страшна диагноза, но не съвсем

Най-мотивиран си да приключиш със задачите, когато наближи крайният срок. В сходна, макар и доста по-стряскаща ситуация е попаднал и фронтменът на Overkill Bobby Blitz по времето, по което са започвали работата на White Devil Armory в Германия.

Пред Rocksverige Bobby обяснява в подробности:

Отменихме шоу в Хамбург заради тежката ми пневмония. Спомням си как седях в болницата и по едно време лекарят дойде и ми каза, че ми дава шест месеца! Не можах да заспя цяла нощ и си мислех на кого дължа пари и кой дължи на мен. Жена ми беше на почивка и не ѝ казах, за да не я притеснявам. Бяха най-отвратителните дванадесет часа в живота ми! Не бях очаквал подобен развой на събитията.
Както и да е, на следващия ден дойде дежурната лекарка. Когато чу, беше шокирана почти колкото мен и побърза да ми разтълкува думите на колегата си. Оказа се, че ми е дал шест месеца да се отърва от лошите си навици! Не знаех какво да кажа. Вече бях написал ‘Another Day to Die. Предполагам, че това парче е сбъднато желание, ха-ха.
Всъщност вечерта, докато си мислех, че съм пътник, пуших като за последнo и се чудех откъде ли ще мога да си намеря малко биричка.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото