BLODHEMN се присъедини към Dark Essence Records

Откакто се появява за първи път на норвежката сцена през 2004 г., основателят на BLODHEMN Invisus работи неуморно за усъвършенстването на емблематичния звук на блек метъла със своя отличителен и агресивен подход, издавайки три пълноформатни албума, в които изпълнява всички вокали и инструменти.

Със състав на живо, който освен Invisus като вокал включва Hauk (AMONG GODS) на бас, Dan на барабани, Xarim (DJEVELKULT, DEN SAAKALDTE) китара и Anneland (ELSKOV, VONBROT, MUNNHUGGER, CAPRISE) китара, BLODHEMN с право са спечелили звездна репутация с работата си както в студиото, така и пред публика.

Присъединяването към списъка на Dark Essence Records за издаването на четвъртия пълноформатен албум на групата, може да се каже, е дванадесет години създаване на BLODHEMN, както Invisus обяснява:

„Имах добър опит да работя с някои от хората от Dark Essence в миналото. Разбира се, по това време това беше по-скоро от страна на музикалната продукция, но все пак това беше сътрудничество от времето на записването на „Brenn Alle Bruer“ преди 12 години.

Следователно сключването на сделката с Dark Essence Records е като да намериш най-накрая правилната врата след дълга нощ. Добрата им репутация сред артистите и в индустрията като цяло беше ключът към решението ми да отворя тази конкретна врата.

Очаквам с нетърпение най-накрая да направя новия албум и да обединя усилията си с екипа на Dark Essence, за да ви преситя с траш-блек метъл с блясъка на рокендрол. Skål!“

Подробности за предстоящия албум ще бъдат оповестени в близко бъдеще, а междувременно повече информация за BLODHEMN можете да намерите на официалната страница или в уебсайта на групата.

https://www.facebook.com/Blodhemnnorway
https:// blodhemn.no

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото