BLIND GUARDIAN пуснаха първи трейлър и обширно интервю за новия албум

Както знаете BLIND GUARDIAN ще издадат новият си албум ‘Beyond The Red Mirror’ на 30 януари 2015. По-долу можете да видите кадри от студиото.

Той ще е 10-ти в дискографията на най-обичаните бардове. За него вокалистът Hansi Kürsch сподели следното:

“Оказа се, че е невъзможно да изберем една песен, с която да представим целия албум. Първият сингъл ще трябва да се възприема само като предястие, а парчето ‘Twilight Of The Gods’ се оказа най-подходящо за тази роля – много динамично със страхотни мелодични линии.”

Вижте отдолу и разширеното интервю по темата.

BLIND GUARDIAN Tour POSTER 16.05.2015 BGГрупата предупреди феновете да очакват този петък нещо специално.

 

Концерта в София ще се състои на 16 май в зала „Универсиада“ от 19.00 часа.

 В момента и до края на месец април цената на билетите ще е 42 лева, като последните 15 дни преди събитието тя ще е 45 лв. При налични в деня на концерта и на входа на залата ще са 50 лв. Практически пропуските могат да бъдат закупени от всякъде след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и на BGTSC.EU На касите в Germanos, Пикадили, Orange, Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей), Техномаркет, Technopolis, OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, ESPO Group, Магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и други.

 Предстои оповестяването на още групи и подробности!

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото