Билетите за концерта на MAYBESHEWILL И MENTAL ARCHITECTS са почти продадени

Общо 150 души ще могат да гледат довечера шоуто в B-Side на клуб Mixtape 5.

Явно Maybeshewill и Mental Architects ще свирят в пълна зала. От Post-Rock Bulgaria и Rawk’n’Roll съобщават, че за концерта довечера остават точно 15 билета. Ако бъдат продадени до 17:00 тази вечер, на входа на клуба билети няма да се продават. Броят им е ограничен до 150 заради капацитета на залата.

Един от последните билети можете да закупите в касите на Eventim (Orange,  Multirama, Office 1, Technomarket, Пикадили) или в централния офис на ул. ‘Граф Игнатиев’ 22, ет. 2, ап. 3.

Maybeshewill ще бъдат гости на нашите приятели от Canape Connection, които ще се погрижат за уюта на англичаните по време на престоя им в София.

Довечера вратите на клуб Mixtape 5 ще отворят в 20:00, а Mental Architects ще излязат на сцената в 21:00. Maybeshewill, които в момента пътуват към София от Истанбул, ще започнат сета си малко след 22:00 часа.

Линк към събитието във фейсбук

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото