Билетите за GRAVE и MALEVOLENT CREATION вече са в продажба

Организаторите от Katrin Music обявяват:
За тези, които още не знаят, оповестяваме, че билетите за GRAVE и MALEVOLENT CREATION  са в продажба. 
Всеки, който има намерение да се завихри в предстоящата месомелачка, нека просто да посегне към един от вариантите за преминаване на звуковата бариера, а именно:
Eventim – за почитателите на класическите хартиени носители, които после може да добавите към лексиконите си, или електронните билети на eTicketsMall – за тази част от вас, които предпочитат електронния вариант, спестявайки си тръпненето по време на доставката.
 
grave-malevolent creation
 
 Напомняме:
 
KATRIN MUSIC представя две от най-легендарните банди на световната екстремна метъл сцена.
Дет-траш динозаврите – GRAVE от Швеция и MALEVOLENT CREATION от Флорида, се обединяват за европейско турне, красноречиво озаглавено – „Death Raid Over Europe“.
Поради засиления интерес и добрите впечатления, с които са останали от родните ни фенове, в България експлозията ще бъде двойна.
Експанзията е насрочена съответно за 14 ноември в София и 17 ноември във Варна.
И двете банди възнамеряват да обезглавят феновете си с парчета от новите си албуми – „Out of Respect for the Dead“ (Grave) и „Dead Man’s Path“ (Malevolent Creation).
Преди големия взрив, обстановката в София ще бъде нажежена от грайндкор екстремистите – Enthrallment и Warscum, а в морската столица за това ще се погрижат олдскул дет касапите от Day of Execution и Concrete.
Както повечето от вас вече са се досетили – месомелачката е гарантирана и положението никак няма да е лесно поносимо.
Цена на билета 35 лв. и в деня на концерта – 45лв.
 
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото