BEING AS AN OCEAN с нов лейбъл и нов клип

BEING AS AN OCEAN подписаха договор с Equal Vision Records (SAY ANYTHING, SET IT OFF и други).

Вокалистът Joel Quartuccio коментира:

Радостни сме, че най-сетне имаме възможността да работим със семейството на Equal Vision Records. Връзката ни се градеше от доста време и сега я чувстваме като сбъдната мечта. Радваме се, че ще сме част от екипа. Откакто се запознахме с Dan Sandshaw, президент на EVR, знаехме, че този лейбъл е етичен и има страст към музиката и ние не искахме да се задоволяваме с нищо по-малко. Безкрайно благодарни сме на EVR, че не се отказаха от нас за толкова години, за да можем да видим просъществуването на това сътрудничество.

 

Първият сингъл, който BEING AS AN OCEAN издават през новия си лейбъл е „Dissolve“. По темата Joel казва, че е най-специалното нещо, което са правили до сега:

Работихме по „Dissolve“ в последните три-четири месеца, отне ни много време, но си струваше. Досега сме нямали време да сътворим нещо толкова специално, мисля, че си личи. През тази година слушателите и феновете ни могат да очакват няколко страхотни турнета, още сингли, защото сме група от приятели, които нямат търпение да превърнат 2016 в годината на BEING AS AN OCEAN.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото