Барабанистът Jeff Plate напусна METAL CHURCH

 Барабанистът Jeff Plate съобщи, че е напуснал METAL CHURCH. Обяснението му е следното:

Взех това решение още преди 2 седмици, но изчаках първо групата да прецени какво ще прави от сега нататък. Очевидно е, че не ми беше лесно да го направя, но след много разговори с жена ми, семейството ми, мениджмънта, Kurdt Vanderoof и Mike Howe, осъзнах, че това е правилното решение. 

Сигурен съм, че ще има много въпроси и спекулации, но истината е, че се намирам в този етап от кариерата ми, в който трябва да наложа повече контрол върху нея и да пробвам някои нови неща.

Благодарен съм на METAL CHURCH за всичко и се радвам, че издадохме още една дългосвиреща творба през 2016-та. „XI“ стана един от най-яките албуми, които някога съм записвал през живота си… Не на последно място, искам да благодаря и на феновете, които държат бандата жива вече 33 години. Радвам се, че се запознах с много от вас по време на турнетата и се извинявам на всички, с които не съм имал тази възможност. Ще ви държа в течение какви са ми бъдещите планове и повярвайте ми, няма да стоя мирно дълго време!  

METAL CHURCH 2016

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото