Aylin (ex-SIRENIA) и Mike Orlando (ADRENALINE MOB) с нов музикален проект

HER CHARIOT AWAITS е името на новата група, в която се подвизава бишвата вокалистка на норвежките готик легенди SIRENIA. Ailyn в компанията на Mike Orlando (ADRENALINE MOB) в момента работят по дебютния си албум, който трябва да излезе в началото на 2020 г.

От групата обещават невероятна комбинация от техничен и агресивен, но и много запомнящ се метъл с мелодични елементи. Ailyn споделя, че е изключително ентусиазирана и нетърпелива да открие нови музикални хоризонти в сравнение с участието си в SIRENIA. Тя казва:

След двегодишна пауза от метъл сцената, съм щастлива да съобщя за съвместната си работа с Mike Orlando по проекта HER CHARIOT AWAITS. За мен е изключително голяма чест да съм част от това. Нямам търпение всички да научат за това ново приключение, което ми позволи да експериментирам и опознавам нови страни на пеенето си, работейки рамо до рамо с такъв велик музикант. HER CHARIOT AWAITS е нова стъпка напред в музикалната ми кариера и не мога да дочакам да споделя това пътешествие с всички вас!

Mike Orlando коментира:

Беше голямо удоволствие да напиша и изпълня такъв албум, със звучене по-близко до комерсиалната страна на рок музиката, с певица като Ailyn. Тя има красив глас и работата с нея, както и Jeff Thal на барабаните, в и извън студиото е прекрасна. Много съм щастлив как се получава новият албум – това е една страхотна колекция от тежък, но и мелодичен, по-комерсиален рок, която се надявам да харесате.

Можете да намерите HER CHARIOT AWAITS на страницата им във Фейсбук.

her chariot awaits

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото