AXEL RUDI PELL ще оглави първата вечер на Kavarna Rock Fest 2016

VARG СЪЩО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ МЕТЪЛ ФИЕСТАТА

 Легендарният китарист Axel Rudi Pell с бандата си ще оглави първата вечер на Kavarna Rock Fest 2016, който се организира от Loud Concerts и община Каварна. Освен тях, за първата вечер потвърдиха участието си и екстравагантните им сънародници VARG. Нека припомним, че на 2 юли ще забият и брилянтните THERION.

 Следващата вечер водещи на метъл феста ще бъдат AVANTASIA, а преди тях на сцената ще свирят шведите SOILWORK и тунизийците MYRATH.

 Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

 Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв. за двeте вечери.

 Не са много артистите със суперуспешна над 25 годишна кариера и над 1.5 милиона продадени албума. Със своя мелодичен хеви метъл с тежки китари, немският китарист Axel Rudi Pell бързо се превръща в любимец на почитателите на рок музиката. Последната студийна продукция, издадена миналата година, e озаглавена “Game Of Sins“. Тя влиза в Топ 10 на немските чартове и е последвана от европейско турне. Освен в Каварна, Axel Rudi Pell и компания ще свирят и на тазгодишното издание на Wacken Open Air.

 Другата банда с немско клеймо, която ще забие на 2 юли, е VARG. Създадена през 2005 година като “езическа” формация, петорката постепенно разработва уникалния си музикален стил, благодарение на комбинацията от езически корени и модерен метъл. Самите те с гордост го озаглавяват Wolf Metal. Много важна за групата е връзката им с публиката и затова имат зад гърба си над 300 концерта из Европа и Северна Америка. Последният албум – “Das Ende Aller Lügen“, e високо оценен от критиката, до голяма степен и заради политическата му обвързаност.

 Следете за още новини около Kavarna Rock Fest 2016!

Axel Rudi Pell @Kavarna Rock Fest 2016

  1. #1 написан от ........... (преди 4 години)

    Е на тая Каварна ще се разцепя мощно! Бахти, колко време не са идвали! Боговете ме чуват, вече е сигурно! Купуват се билети и за двата дни! Avantasia и Axel Rudi Pell, сбъдната мечта!

  2. #2 написан от Филипов (преди 4 години)

    10 години чакам и дочаках . . . Дано отпуснат и повече от стандартния сетлист по всиччките им концерти.

    Оправихте ми настроението за цялата година. Още една сбъдната мечта.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото