Avenged Sevenfold-Nightmare

Avenged Sevenfold вече не са просто разглезени богаташки синчета от Ориндж Каунти. Те доказаха че са най-добрата метъл група в Америка за последните 5 години. Доказах че са една идея по креативни и пораснали от колегите си от Lamb of God, God Forbid, Trivium, Chimaria. За тази група музиката не е просто банкомат който е добре от време на време да се зарежда.
Албума не случайно е озаглавен Nightmare да не забравяме какво преживя групата (Смъртта на The Rev), Но въпреки това те останаха трезво мислеща група която издаде най-зрелият албум в дискографията си. За добро или зло в албума участва Mike Portnoy, казвам таза защото песните Nightmare и Welcome to the Family прекалено много се усеща влиянието на Portnoy върху цялостното звучене на групата. Докато слушах тези две песни имах чувството че слушам Dream Theater с M. Shadows зад микрофона. Като цяло албума започва ударно и завършва по същия начин с песента Save Me. Баладата So Far Away и видеото към нея са много професионални и изпипани до съвършенство. Цялостното ми наблюдение над албума е че групата е пораснала много, гледат на музиката като на музика в пълното значение на думата. Правят не концерти а спектакли! Със този албум A7X си спечелиха много награди и то все заслужени-най-добър вокалист(M. Shadows), най-добър китарист(Synyster Gates & Zacky Vengeance), Най-добър барабанист Mike Portnoy и гвоздея, албум на 2010 година.

 1. #1 написан от Курти (преди 8 години)

  Добре, въпрос. Кому е нужно ревю на албум от 2010-та през 2012-та?

 2. #2 написан от dimitresko93 (преди 8 години)

  Да принципно си прав просто това е едни от любимите ми албуми, реших да направя ревю защото мисля че А7Х пораснаха много! 🙂 Другият път когато пиша ревюта ще се допитвам до Админа дали мога да правя ревюта за малко по-статри албуми.

 3. #3 написан от ArthurDent (преди 8 години)

  А защо не? Доста често става така, че албумите се оценяват години, след като са излезли. А и Хангара не е мястото само за най-най-супер новите (модерните?!) неща. Тук се пише за това, за което самите фенове искат да пишат. Ако ти искаш да отразиш нов албум за 2012 – ОК, заповядай и пиши. Ако някой друг иска да оцени CYNIS – Focus от 1993 (примерно), нека!!

 4. #4 написан от A7X (преди 8 години)

  Обожавам тази група! Уникална е… Песента So Far Away разчувства всяка една душа и го кара да се замисли… Поклон пред паметта на Джими R.I.P. foREVer <3

 5. #5 написан от naglfar (преди 7 години)

  поредните метълкорчета с музичка за бавноразвиващи се негърчета

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото