AUTUMN ACID, FEEDBACKER и РАЗВРАТ И ПОКВАРА с общ концерт

Autumn Acid

DIY LIVE
Kontingent Records & Lunatic.bg представят:

Autumn Acid (crust/sludge/post-metal) на живо за първи път в София

Autumn Acid идват от Солун и свирят безкомпромисен мрачен кръст/пост-метъл с елементи на слъдж. Ще ги видим в Underground gallery/studio на 20 май (събота) заедно с една от най-активните и автентични пънк банди у нас – Разврат И Поквара – Razvrat i Pokvara + нойз рок героите от София Feedbacker.

https://autumnacid.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/razvratipokvara/
https://feedbackerdestroys.bandcamp.com/

Кога: 20 май 2017 (събота)
Къде: Underground gallery/studio
Начало: 19:00
Вход: свободно дарение*

“Free as in freedom, not as in free beer”—Richard Stallman

* Свободно дарение не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки който споделя ценностите ни е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение на входа на събитието, както и на бара в Underground Gallery.

DIY означава сцена без „звезди“ и „фенове“. DIY означава самоорганизация и инициатива на приятели за приятели. Нашата цел е да се забавляваме и да споделяме важни за нас послания без да зависим от „бизнес“ отношения. Всички събрани средства отиват директно за групите!

Виж повече: http://diyconspiracy.net/prix-libre-the-gift-economy-of-di…/

Събитието във фейсбук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото