ASPHYX с албум през септември

Asphyx

Asphyx

Новият албум на ASPHYX вече е завършен, ще носи името „Incoming Death“ и официално ще се появи на 30-ти септември, 2016 г. чрез Century Media Records. Това съобщиха самите дет метъл пионери, а вокалистът Martin van Drunen добави:

Очаквайте единадесет безмилостни песни, издържани в типичния за бандата death/doom стил, но същевременно и доста по-разнообразни, разчупени – без това, разбира се, да пречи на суровото, тежко и брутално звучене като цяло. Албумът е записван на различни места, в продължение на цялата 2016 г., след което е миксиран и мастериран от могъщия Dan ‘The Man’ Swanö. Това е и първият ни запис с барабаниста Stefan Hüskens, който е част от групата от 2014 г. насам. Всички сме много горди с крайния резултат и, знаейки нашите всеотдайни фенове по целия свят, убедени сме, че и те ще се гордеят! Скоро ще ‘ударим’ и сцените, за да правим това, което можем най-добре: интензивни, силни, потни, мръсни и безмилостни изпълнения на живо!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото