ASPHYX с концерт в София

Шест години са твърде дълго време в очакване на концерт на любими артисти. Последният път, когато българската публика има възможността да се срещне с ASPHYX, беше преди 6 години! От тогава насам бандата добави два албума към дискографията си: Incoming Death (Century Media Records, 2016) и Necroceros (Century Media Records, 2021). Парчета от тях, наред с класики в сетлиста, ще чуем на живо на концерта на групата у нас в столичния клуб „Mixtape5“ на 25 юни 2022г.

Организаторите споделят: Във времена, когато „падат“ концерти и турнета се отлагат или отменят напълно, ние от EventEase решихме да поканим този ценен изпълнител с т.нар. флай-ин шоу, за да не зависи то от динамично променящата се в световен мащаб ситуация с рестрикции и прочее.

За протокола, ASPHYX е холандска дет метъл банда, създадена през 1987г. Към днешна дата, те са легенда, те са сред най-активните банди от онези славни за дет метъл сцената времена, от олдскуул вълната, която в началото на 90-те на миналия век закова Щатите и Швеция като първенци на дет метъл картата за вечни времена, докато плъзваше из цяла Европа… А след това вече нищо в света на музиката не беше същото.

ASPHYX е неуморна интензивно концертираща група, силна както на сцената, така и в студиото. Отличават се с енергични концертни изпълнения, които минават със здрав хедбенг и приятелско отношение към феновете. Те предлагат олдскуул дет метъл с всичкия му заряд, гняв, интелигентни текстове, брутален звук. Имат и разпознаваем вокалист, чийто глас не може да бъде сбъркан с друг – самия Martin van Drunen – бивш фронтмен на Pestilence и Bolt Thrower (на концерти)…

Какво друго й трябва на една дет метъл група?

Билети онлайн от https://bit.ly/AsphyxSofia на каса в магазини На Тъмно и с наложен платеж на 0886 33 33 67

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото